BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

receptas iš New York Time





panašu į kumpį, bet kas ten supaisys tą kiaulės anatomiją.
Receptas yra labai paprastas, svarbiausiai yra piure, kurią pasidarai pats, kumpio ištepimui, o toliau kumpis kepa pats…

Paspaudę ant paveikslėlio pamatysite filmuką.

purée receptas:
Svogūno, česnako — jūs galite panaudoti daug daugiau, negu keturios skiltelės, raudonėlis, kmynas ir švelnūs aitriosios paprikos milteliai, kaip ancho. Jūs galite pridėti mažą žiupsnelį miltelių, bet ne per daug. Pratrinkite pastą per visą kiaulienos mentį, ir paskui kepite jį lėtoje orkaitėje apytiksliai 300 laipsnių, kol jis nėra superšvelnus ir rudas. Kai jis yra iškepęs, kiauliena turi sumažėti ir oda pasidarys traški ir gražios tamsios spalvos.



Rodyk draugams

Komentuokite