BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Temos “GURMANU KELIONES” archyvas


cityout.lt rašo taip pat

Čia pateiktas populiarių maisto tinklararaščių šešetukas:

su labai gražiom nuotraukom

tiesiog permatomas maistas…

Rodyk draugams

Comments Komentavo 138 »



Geriausių pasaulio restoranų sąrašas:

1. „El Bulli” Ispanija Geriausias pasaulio restoranas/ Geriausias restoranas Europoje

2. “The Fat Duck” Didžioji Britanija

3. „Pierre Gagnaire” Prancūzija  Geriausia virtuvė

4. „French Laundry” JAV Geriausias restoranas Amerikoje

5. „Tetsuya” Australija Geriausias restoranas Australijoje

6. „Michel Bras” Prancūzija

7. „Alain Ducasse - Le Louis XV” Monakas

Le Louis XV 

8. „Per Se” Niujorkas

9. „Arzak” Ispanija

10. „Mugaritz” Ispanija Geriausiai įvertintas naujokas

11. „El Raco de Can Fabes” Ispanija

12. „Nobu” Londonas

13. „Gambero Rosso” Italija Didžiausia pažanga

14. „Gordon Ramsay” („Ryl Hosp Rd”) Londonas

15. „Alain Ducasse - Plaza Athenee” Prancūzija, Paryžius

16. „Jean Georges” Niujorkas

17. „Le Cinq” Prancūzija

18. „Daniel” Niujorkas

19. „Oud Sluis” Olandija

20. „Chez Panisse” JAV

21. „El Celler de Can Roca” Ispanija

22. „Pascal Barbot - L'Astrance” Prancūzija

23. „Hof Van Cleve” Belgija

24. „Troisgos” Prancūzija

25. „L'Atelier de Joel Rebuchon” Prancūzija

26. „Charlie Trotters” JAV

27. „Le Gavroche” Didžioji Britanija Įvertintas kaip išskirtinis

28. „La Colombe” Pietų Afrika Geriausias restoranas Afrikoje bei Vidurio Rytuose

29. „Enoteca” Italija

30. “Rockpool” Australija

31. „Le Calandre” Italija
 

32. „Le Bernardin” Niujorkas
 

33. „Noma” Danija
 

34. „Dieter Muller” Vokietija

35. „St John” Didžioji Britanija

36. „Hakkasan” Didžioji Britanija
 

37. „Martin Berasategui” Ispanija

38. „Le Quartier” Pietų Afrika

39. „Chez Dominique” Suomija

40. „L'Ambroisie” Prancūzija

41. „Schwarzwaldstube” Vokietija

42. „Dal Pescatore” Italija

 

43. „Bocuse” Prancūzija

44. „L'Arperge” Prancūzija

45. „Gramercy Tavern” Niujorkas

46. „Bukhara” Indija Geriausias restoranas Azijoje

47. „De Karmeliet” Belgija

48. „Oaxen” Švedija

49. „Comme Chez Soi” Belgija

50. „DOM” Brazilija 

El Bulli

50 geriausiųjų, jaukiausiųjų, paslaugiausiųjų pasaulio restoranų

Rodyk draugams

Comments Komentavo 33 »

Congratulations!

You answered all 3 questions correctly.

  1. True – Grapes used in Port are grown in the Douro Valley, located approximately 60 miles east of the city.
  2. False – Only three grape varieties are grown in Jerez, where Sherry is made: Moscatel, Pedro Ximenez and Palomino.
  3. True– In 1908, the appellation of Champagne was legally recognized through
    a decree that defined an area within which the wines produced there,
    and only those wines, would be entitled to the appellation “Champagne.”

To enter, please complete the form below. And, you could soon be on your way to France, Portugal or Spain.

O jau beveik pradėjau svajoti apie apsilankymą Porto vyno gamykloje…





Sweepstakes is open only to legal residents of the 50 United States and the District of Columbia

a chance to win one of these
fabulous trip getaways!


Center for Wine Origins

Rodyk draugams

Comments Komentavo 66 »

Brief list of foods with moderately high purine levels:

Asparagus, cauliflower, legumes, mushrooms, oatmeal, peas (dried), soy and
spinach

The last thing most
people want
to do is change their diet to include foods I didn’t like. The Gout
Hater's cookbook is the perfect solution to enjoying great tasting lower
purine foods. We offer the entire
Gout Hater’s 3 Cookbook series. We even have free shipping.

Each book has dozens of
low-purine recipes that taste great and are easy to prepare. In addition
to the Gout Hater's Cookbooks, we offer tart cherries products including
tart cherry juice concentrate and tart cherry capsules.

Sections
in each cookbook include:
appetizers, great beverages, main
dishes, sides, sauces and
desserts. 

Click
here for sample recipes from the

Gout-Haters cookbook

Galima rasti vaizdelio receptą, bet galima pabandyti sukurti, sukurti receptą pagal vaizdelį. Man tai primena lazanją, o jums?

Rodyk draugams

Comments Komentavo 49 »


prie realaus, o ne reklaminio stalo kinų restorane,
įdomu, ką jie ten valgo?

Rodyk draugams

Comments Komentavo 12 »

 

Rodyk draugams

Comments Komentavo 5 »


Minimalism on the Plate: cocoa caviar and beet-tangerine ravioli at WD-50,
left; and Belgian endive “cuit sous vide” at Per Se.
(Photos: left, Joyce Dopkeen/The New York Times; right, Paxton for The New York Times)

Rodyk draugams

Comments Komentavo 766 »

Don Hogan Charles/The New York Times
At Chinatown Brasserie on Lafayette Street, dim sum takes on a modern twist.
By FRANK BRUNI
Published: August 9, 2006

Rodyk draugams

Comments Komentavo 10 »

tokiųpasiūlymų ilgai nervai nelaiko…  apsilankykite bent puslapyje -ir ten išvysite:

Seven Nights /Eight Day Package includes:

  • Seven nights accommodations at select hotel* ~based on double occupancy, see hotel choices below.
  • Transfers to and from your hotel to the school
  • 5 cooking lessons
  • 5 meals with beverages on the school's premises
  • 2 dinners in top local restaurants
  • Recipe booklets
  • Shopping bag
  • Apron with the school's logo
  • Chef's paper hat
  • Certificate of participation to the courses
  • Transfers in/out Naples Airport


Price with accommodation:

~based on double occupancy, see hotel choices below.

  • Without accommodation: $995.00
  • Giardino delle Esperidi Resort*** $1,995.00
  • Hotel Mediterraneo****$2,900.00
  • Grand Hotel La Pace***** $3200.00

http://www.cooking-vacations.com/italy/programs.html 

Na, turėčiau aš tą AUKSO PUODĄ, tai pašokčiau moment 10-ties dienų turui. O jūs?

Rodyk draugams

Comments Komentavo 84 »


  • VIDEO






















  • ...



  • Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Nauji įrašai

  • Nauji komentarai

  • Twitter Updates