BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Temos “JUROS PRODUKTAI” archyvas


Редко встречаешь такие рецепты.
12 Рецептов домашнего посола скумбрий, сельди, кильки и мойвы!!!
===================================
Чтобы не потерять рецепт, жмите класс, а потом поделиться
==================================
Пальчики оближешь • Лучшие рецепты!
C нами ты научишься готовить ВКУСНО!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Соленая скумбрия по рецепту «Старого моряка»
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ингредиенты и приготовление:

Skaitykite toliau… »

Rodyk draugams

Comments Komentarų nėra »

                                             

 
SEAEOOD JAMBALAYA
 

 
 
Ingredients:

2 Tbsp olive oil
1 lb. chorizo sausage, cut into thin slices
1 large bell pepper, any color, diced
1 large onion, diced
3 ribs celery, diced
1 small head garlic, cloves peeled and minced
Creole seasoning to taste
Salt and pepper
2 large tomatoes, cored, peeled, seeded, and chopped
1 lb. medium shrimp, peeled
1/2 lb. fish fillets, diced (trout, catfish, redfish, bass,
or bluefish) 2 bay leaves
3 cups long-grain rice, rinsed
6 cups water
1 pint shucked oysters, with their liquor
2 bunches scallions, thinly sliced
1/4 tsp red Tabasco sauce, or to taste
 
Directions
Combine oil and sausage in a heavy-gauge pot or large wok over high heat, and sauté for about 5 minutes, stirring occasionally. Add the pepper, onion, celery, and garlic, and season with Creole seasoning, salt, and black pepper. Sauté, still over high heat, for about 10
minutes, or until the vegetables have browned and caramelized.
 
Add the tomatoes, shrimp, fish, and bay leaf, and stir. Add the rice, stir gently, and add the water. Gently move a spoon across the bottom of the pot, making sure that the rice is not sticking. Bring to a boil, then reduce the heat, cover, and simmer for about 15-20 minutes or until the rice has absorbed most of the liquid. Turn off the heat; fold in the oysters and scallions, cover, and let sit for about 10 minutes. The jambalaya will continue cooking from residual heat.

 
http://www.recipe4living.com
http://www.sanitex.lt/index.php?show_content_id=94388

 
 
  DRUSKOJE KEPTA ŽUVIS  (iš Omni.lt)
                                                                          
   

   Iki šiol buvau tik girdėjusi apie tokį paprastą ir puikų žuvies gaminimo būdą, o dabar pati jį išmėginau. Nuo šiol esu tarp jo gerbėjų bei propaguotojų. Siūlau išmėginti.
Šis receptas yra tiesiog atradimas nelabai išradingiems arba virimo aistra nedegantiems mėgėjams skaniai pavalgyti, taip pat sveikos mitybos šalininkams.
Juk šitaip gamindami žuvį nenaudojame jokių papildomų riebalų.
   Kokiais produktais reikėtų pasirūpinti? Ekspertai sako, kad kepti druskos patale labiausiai tinka kiek didesnė nei kilogramo svorio jūros žuvis. Pageidautina, kad ji būtų visiškai šviežia. Bet tai beveik nerealu, tad tiks ir atšaldyta.
   Jei pasiklysite žuvies vitrinose, nusipirkite nedidelę lašišą. Bus gerai. Be to, mažos lašišos gerokai pigesnės už didžiąsias, o tai suteikia joms papildomo patrauklumo. Eidami į parduotuvę žuvies, patikrinkite, ar turite namie 2 kg rupios druskos. Tai būtina mūsų patiekalo sudėtinė dalis! Dar reikėtų saujelės petražolių lapų bei daržovių garnyrui. Pastarasis - pagal jūsų skonį: virtos ar keptos bulvytės, brokoliai, o jei norite, ryžiai arba žalios salotos.
   Žuvį nuplaukite ir nusausinkite virtuviniu popieriumi arba šluoste tiek iš išorės, tiek iš vidaus (turiu omenyje pilvo ertmę, į kurią reikia sudėti nusausintas petražoles). Ant kepimo indo dugno išpilkite 2-3 cm druskos sluoksnį, padėkite ant jo žuvį ir “užklokite” ją druska iš viršaus.
   Orkaitė per tą laiką turėtų būti įkaitusi iki maždaug 240 laipsnių. Kepkite žuvį pusę valandos. Baigę kepti, ištraukite iš orkaitės ir leiskite jai dar kokias penkias minutes atsikvėpti. Nuimkite viršutinį druskos sluoksnį. Kartu nusilups oda. Tada žuvį galėsite padalyti porcijomis, iš karto išmesdami kaulus, kad jie netrukdytų mėgautis puikiai iškepusia, sultinga ir nė kiek nepersūdyta lašiša.

Giedrė J.
NK naujienos
 

 
 

       
         

 

 

 

Rodyk draugams

Comments Komentavo 31 »


  • VIDEO






















  • ...



  • Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Nauji įrašai

  • Nauji komentarai

  • Twitter Updates