BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Temos “miltiniai patiekalai” archyvas


sudėtis:

  • 2 kiaušiniai;
  • 10 škt. miltų su kalneliu;
  • 3 škt. cukraus;
  • 3 škt. aliejaus;
  • 0, 5 a. škt. druskos;
  • 600 g pieno.

Skaitykite toliau… »

Rodyk draugams

Comments Komentarų nėra »

Sudėtis

250 g Miltai, Tipas 405
250 g Miltai, Tipas 550
80 g Vanduo
60 g Cukrus
80 g Pienas
3 Kiaušinio (-ai)
30 g Sviestas, suminkštintas
15 g Mielės
300 g Nutella

Rengimas

Ištirpinti mieles į dubenį su vandeniu. 4 šaukštai pieno, kai iš abiejų veislių miltų Pridėti ir išmaišoma. Toliau kintamosios kiaušiniai, miltai, pienas ir sviestas Pridėti kol visi ingredientai yra panaudoti. Tešla įveikti energingai. Dubuo dangtelį ir leiskite pailsėti šiltoje vietoje, kol tešla padvigubėjo.

Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus ir padalinti į 4 lygias dalis. Iškočiokite kiekvieną dalį į skersmuo apie 28 cm pločio ir 3 mm storio lakšto tešlos. Skaitykite toliau… »

Rodyk draugams

Comments Komentarų nėra »

Ryžių blynai su kepenėlėmis ir česnakiniu padažu
Pikantiški skaitytojos Editos A. blyneliai

1 žingsnis
Kepenėlės susmulkinti, morkas sutarkuoti ir viską drauge su česnakais ir prieskoniais patroškinti keptuvėje apie 20 min.

2 žingsnis

Ryžių dribsnius sumalti kavamalėje ir išmaišyti su kvietiniais miltais.

Įmušti kiaušinius, žiupsnelį druskos ir palaipsniui pilant pieną sumaišyti į vientisą masę. Tešlą 1 val. palaikyti šaltoje vietoje ir tuomet kepti kaip įprastus lietinius blynus. Tuomet nelieka iš padažui skirtų produktų pagaminti padažą.

Galiausiai, įdaras įdedamas į blynus ir patiekiama su česnakiniu padažu.

Skanaus!!!

Ingredientai

Blynų tešlai reikės:
125 g kvietinių miltų
125 g ryžių dribsnių
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
vandens
aliejaus kepimui
druskos

Įdarui:
300 g vištų ar kalakutų kepenėlių, nors galima naudoti ir kitokią mėsą.
3 morkų
2 česnako skiltelių
Prieskonių mėsai

Padažui:
100 g majonezo
100 g pasukų arba grietinės
Džiovintų krapų
Svogūnų laiškų
3 česnako skiltelių (galima naudoti česnako miltelius)

Rodyk draugams

Comments Komentavo 42 »

Koldūnams reikės:

Tešlai:

1 stiklinės miltų, 1 kiaušinio, 1/5 stiklinės vandens, 2 valg.šaukštų sviesto, druskos pagal skonį.

Įdarui:

400 g bulvių,
1 svogūno galvutės,
1 valg. šaukšto sviesto
100 g džiovintų grybų,
druskos,
juodųjų maltų pipirų,
žalių petražolių ir krapų pagal skonį.

Ruošdami įdarą, grybus užpilkite vandeniu arba pienu ir palikite 1-2 val.

Nupilkite nuo grybų vandenį (pieną), grybus lengvai nuspauskite ir apkepinkite svieste kartu su smulkintais svogūnais.

Bulves nuskuskite, išvirkite pasūdytame vandenyje ir paruoškite piurė. Į bulvių piurė sudėkite apkepintus su svogūnais grybus, įberkite druskos, pipirų, smulkintų žalumynų, viską gerai išmaišykite.

Miltus persijokite. Į šaltą vandenį įmuškite kiaušinį, berkite druską ir viską gerai išmaišykite. Pamažu maišant, palaipsniui supilkite miltus ir užminkykite kietą tešlą. Pabarstykite miltais, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pastovėti 30-40 min.

Tešlą plonai iškočiokite (1,5 mm storio), stikline išspauskite apvalius skridinėlius.

Ant kiekvieno skridinėlio dėkite po arbatinį šaukštelį paruošto faršo, tešlos kraštus patepkite išplaktu kiaušiniu ir sulipinkite.

Koldūnų kraštus sulenkite ,,kasele“.

Paruoštus koldūnus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite, kol jie iškils į paviršių. Išvirusius koldūnus išgriebkite kiaurasamčiu, leiskite nusivarvėti skysčiui. Patiekite karštus su svietu arba grietine.

iš www.DELFI.lt

Įsidėjau receptą, nes labai mėgstu bulvinius virtinukus. Dabar juos jau galima nusipirkti šaldytus, taigi, apsiriboju padažo gamyba, kurį gaminu iš šampinionų ir svogūnu su grietine, o dabar dar pridedu “Magi idėjos” maišelį, pvz. su sūriu. Gal ir nesveika, bet labai skanu.

Rodyk draugams

Comments Komentavo 1,385 »

pati sugalvojau, nes tik tai buvo like saldytuve, o paskui matau - ir teisingas receptas parasytas. Lengvas ir skanus maistas, tik as gaminu be cukraus, gerai dar butu ideti kokio mairuno. Skanaus.

Varškėčiai su bulvėmis

4—5 virtos bulvės,
300 g varškės,
kiaušinis,
stiklinė miltų,
2 šaukštai cukraus,
50 g sviesto,
2 šaukštai grietinės.

Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami
miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie
apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių
pagels. Valgoma su grietine.
is www.skanus.lt   

Rodyk draugams

Comments Komentavo 118 »

Pyragas „Langeliai“. lrytas.lt
2007-11-23 18:02

Varškė - ne tik skanus ir lengvai virškinamas pieno produktas. Joje
yra naudingų medžiagų, suteikiančių varškei gydomųjų savybių. Todėl
siūlome jums kelių gardžių patiekalų, kuriems ruošti prireiks varškės,
receptus. Gero apetito jums linki žurnalai “Datbštuolė” ir “Moters savaitė”.

Varške įdaryti makaronų vamzdeliai

Makaronų vamzdelių; druskos.

Įdarui: 600 g varškės; kiaušinis; šviežių ar džiovintų bazilikų; kelios
česnako skiltelės; druskos.

Padažui: pieno; sviesto; miltų; druskos.

Iš pradžių paruoškite įdarą. Į varškę įmuškite kiaušinį, berkite
smulkiai sukapotus šviežius ar džiovintus bazilikus, sugrūstas česnako
skilteles ir druską. Gerai išmaišykite ir įdarykite makaronus.
Makaronų prieš įdarant apvirti nereikia.

Paskui paruoškite padažą. Ištirpinkite sviestą, į jį, greitai
maišydami, berkite miltus ir kepinkite, kol paruduos. Tada palengva
pilkite pieną, pasūdykite. Pakaitinkite, bet neužvirkite.

Į neaukštą plačią skardą viena eile sudėkite makaronus. Ant viršaus
pilkite paruoštą padažą. Jo turi būti tiek, kad makaronai būtų visiškai
apsemti. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite, kol makaronai bus
minkšti, tam reikės maždaug 20-30 minučių.

Virti varškėčiai

200 g varškės reikės kiaušinio; 5 šaukštų miltų į tešlą ir 2 šaukštų
kočioti; 3 šaukštelių cukraus ir žiupsnelio druskos.

Į varškę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, cukrų ir druską. Rankomis
greitai išminkykite ir suformuokite rutulį. Jį dėkite ant miltais
pabarstyto stalo. Dar paminkykite, o paskui rutulį išplokite ir
supjaustykite ilgomis juostomis.

Jas padalinkite taip, kad būtų piršto
storio varškėčiai. Juos palengva leiskite į verdantį pasūdytą vandenį
ir palaukite, kol iškils. Kai iškils, pavirkite dar minutę ir
išgriebkite kiaurasamčiu.

Karštus varškėčius pabarstykite sviesto gabalėliais, jie išsilydys ir
bus puikus padažas. Jei mėgstate saldumą, tuomet varškėčius
apibarstykite cukrumi ir sviesto gabalėliais. Patiekite su grietine.
Galite padaryti karštą sviesto ir grietinės padažą.

Į varškėčius tiks ne tik varškė, bet ir varškės sūris. Jei liko varškės
sūrio ir žinote, kad jo niekas nebenorės valgyti, tuomet jį sugrūskite
ir sudėkite kartu su varške.

Kepti varškėčiai

200 g varškės reikės 2 kiaušinių; 5 šaukštų miltų į tešlą ir 2 šaukštų
kočioti; šaukšto grietinės; aliejaus; kepimo miltelių ar sodos; 3
šaukštelių cukraus ir žiupsnelio druskos.

Jei gaminsite su kepimo milteliais, tuomet juos įmaišykite į miltus.
Jei ruošite su soda, tuomet ją nugesinkite grietine. Į varškę įmuškite
kiaušinius, suberkite miltus, cukrų, druską ir sukrėskite grietinę.
Rankomis greitai išminkykite ir suformuokite rutulį.

Jį dėkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar paminkykite, o paskui imkite po tešlos
gabaliuką ir formuokite apvalius varškėčius. Juos sudėkite į karštą
aliejų ir iškepkite. Kepdami varškėčiai turėtų išsipūsti ir dailiai
pagelsti.

Prie keptų varškėčių itin tiks saldžiarūgštė uogienė, pavyzdžiui,
bruknių ar raudonųjų serbentų. Grietinę išsukite su mėgstama uogiene.
Galite padaryti karštą sviesto ir grietinės padažą. Tiekite su mėgstamu
jogurtu.

Kaimiška vakarienė

Bulvių; druskos.

Jei bulvės gražios, jas kruopščiai nuplaukite ir dėkite neluptas į
verdantį pasūdytą vandenį. Jei bulvės nedailios, tuomet jas išvirkite
nuskustas. Kol bulvės verda, paruoškite pasirinktą varškės padažą.
Išvirusias bulves nupilkite, nugarinkite ir sudėkite į bendrą dubenį.
Šalia statykite indelį su padažu.

Česnakinis varškės padažas

Varškės; grietinės; šviežių krapų ir petražolių; kelios česnako
skiltelės; druskos.

Į varškę krėskite grietinę, berkite smulkiai sukapotus krapus ir
petražoles, dėkite grūstus česnakus. Kruopščiai išmaišykite.

Varškės padažas su silke

500 g varškės; 1-2 rūkytų silkių filė; svogūnas; 4 šaukštai grietinės;
šaukštas pomidorų tyrės; šaukštelis garstyčių; sviesto.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pačirškinkite su sviestu.
Susmulkinkite silkes. Į pertrintą varškę krėskite apkepto svogūno ir
silkių gabalėliukus, pilkite grietinę, pomidorų tyrę ir garstyčias.
Gerai išmaišykite.

Varškės spurgutės

400 g varškės; 3 stiklinės miltų; 3 kiaušiniai; stiklinė cukraus;
šaukštas grietinės; šaukštelis sodos; žiupsnelis druskos. Virti -
aliejaus, puošti - cukraus pudros.

Į varškę suberkite miltus, cukrų ir druską, pilkite atskirai išplaktus
trynius ir baltymus, dėkite grietine nugesintą sodą. Rankomis gerai
išminkykite ir suformuokite mažas spurgutes. Jas leiskite į verdantį
aliejų. Virkite, kol dailiai parus.

Leiskite po kelias spurgutes, nes
jos išaugs. Virdamos vartykite, kai tik išvirs, išgriebkite ant
popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius. Paskui sudėkite
į dubenį ir dar karštas pabarstykite cukraus pudra.

Pyragas „Langeliai“

Tešlai: 200 g varškės; miltų; 100 g sviesto; kiaušinis; šaukštas
grietinės; sodos; druskos.

Įdarui: 5-7 obuoliai; cukraus; cinamono.
Skardai - miltų, puošti - cukraus pudros.

Iš pradžių paruoškite įdarą. Jei mėgstate labai švelnų įdarą, tuomet
obuolius nulupkite. Obuolius supjaustykite skiltelėmis, jas
apibarstykite cukrumi ir cinamonu. Tegul pastovi, kol paruošite tešlą.

Į varškę suberkite miltus ir druską, supilkite atskirai išplaktus
trynius ir baltymus, dėkite grietine nugesintą sodą ir minkštą sviestą.
Rankomis gerai išminkykite. Tešla turi būti standi, bet ne kieta, taip
pat turi nelipti prie rankų.

Tešlą padalinkite į dvi dalis. Vieną dalį
iškočiokite pagal turimą skardą. Tada ją sulankstykite, perdėkite į
miltais pabarstytą skardą ir išlankstykite. Tešlos lapas turi būti kiek
didesnis už skardos dugną, kad būtų pakilęs kraštelis. Ant tešlos
dėkite įdarą, jį išlyginkite. Tuomet iškočiokite tokio paties dydžio
kitą tešlos lapą. Jį supjaustykite ilgomis juostelėmis.

Jas kryžiuokite ant pyrago viršaus. Juostelių galiukus pritvirtinkite prie
kraštelių. Jei nelimpa, pavilgykite vandeniu. Pyragą šaukite į karštą
orkaitę ir iškepkite. Pyrago viršus turi švelniai apskrusti, o obuolių
įdaras pavirsti tiršta mase. Tik ištraukę pyragą apibarstykite cukraus
pudra. Šis pyragas skanus ir karštas, ir šaltas.

 

Rodyk draugams

Comments Komentavo 102 »

Skonis  iš  lrytas.lt   2007-07-15 10:26



Špinatais įdaryti lietiniai.
  
Savaitgalio pietūs.

Lietingu oru smagu pasisukinėti ir virtuvėje. Tuomet atsiranda laiko
išsikepti gardžių lietinių, sukurti naujų įdarų arba pasinaudoti
žurnalų “Darbštuolė” ir “Moters savaitė” siūlomais blynų, sklindžių ar
lietinių receptais.

   

  Blynai su kumpiu ir greipfrutų salotomis

Blynams: stiklinė kvietinių miltų; 4 kiaušiniai; 3 stiklinės pieno; 2 šaukštai
margarino; 200 g rūkyto kumpio; 1/2 šaukštelio druskos. Salotoms:
greipfrutas; salotų lapų; 2 pomidorai; agurkas.

Paruoškite
tešlą
. Kiaušinius išplakite su pienu ir miltais. Į plakinį supilkite
ištirpintą margariną ir pasūdykite. Palikite pabrinkti. Imkitės salotų.
Produktus nuplaukite. Greipfrutą nulupkite, nuimkite plėveles nuo
skiltelių. Jas padalykite į kelias dalis ir išrinkite kauliukus.
Pomidorą ir agurką supjaustykite pusgriežiniais, o salotų lapus -
juostelėmis. Viską sumaišykite. Kumpį supjaustykite kubeliais ir sausai
paskrudinkite karštoje keptuvėje. Iškepkite 4 blynus: ant dalies kumpio
kubelių supilkite dalį tešlos. Kai iškeps viena pusė, apverskite.
Blynus patiekite su salotomis.

Avižinių dribsnių sklindžiai

Avižinių dribsnių; pieno ar vandens; kiaušinis; aliejaus; grietinės; kelios česnako skiltelės; maltų juodųjų pipirų ir druskos.

Avižinius
dribsnius užpilkite pienu ar vandeniu. Pilkite tiek, kad visiškai
apsemtų. Tuomet bent porai valandų palikite. Česnako skilteles
nulupkite, nuplaukite ir smulkiai sutarkuokite arba sugrūskite. Į
avižinių dribsnių masę įmuškite kiaušinį, paskaninkite česnakais,
juodaisiais pipirais ir druska. Išmaišykite ir karštame aliejuje
kepkite sklindžius. Palaukite, kol viena pusė iškeps, tuomet
apverskite. Patiekite su grietine.

Špinatais įdaryti avižiniai lietiniai

Lietiniams: 12 šaukštų avižinių dribsnių; 2 kiaušiniai; 200 ml pasukų; 2 stiklinės mineralinio vandens.

Įdarui:
600 g šaldytų špinatų; 300 g naminio varškės sūrio; 4 šaukšteliai
aliejaus; maltų muskatų; saldžiųjų paprikų ir juodųjų pipirų; druskos.
Paruoškite tešlą. Sumaišykite avižinius dribsnius, kiaušinius, pasukas
ir mineralinį vandenį. Palikite 15 minučių pastovėti. Tuo metu
paruoškite įdarą. Špinatus sudėkite į karštą aliejų ir patroškinkite.
Tada suberkite sutrupintą varškės sūrį, pagardinkite muskatais,
saldžiosiomis paprikomis ir juodaisiais pipirais. Iškepkite 4
lietinius. Ant jų sudėkite špinatų įdarą ir susukite.

Bulgariški lietiniai

Stiklinė
miltų; stiklinė pieno; stiklinė gazuoto vandens; 3 kiaušiniai; šaukštas
cukraus; acto; sodos.
Užmaišykite tešlą. Sumaišykite persijotus miltus, pieną ir gazuotą
vandenį, suberkite cukrų ir sodą, supilkite actą. Galiausiai įmuškite
kiaušinius. Iš tešlos kepkite lietinius. Juos sulankstykite kaip
vokelius ar susukite į ritinukus.

Imbieriniai lietiniai

2 imbiero šaknys; 4 kiaušiniai; 12 česnakų laiškų; 20 ml alyvuogių aliejaus; maltų juodųjų pipirų; druskos.

Padažui: 90 ml pikantiško kiniško padažo; 60 ml švelnaus sojų padažo; 60-90 ml baltojo sauso vyno.

Imbiero
šaknis nuvalykite ir nuplaukite. Vieną šaknį sutarkuokite, o kitą
supjaustykite plonomis juostelėmis. Juosteles suberkite į karštą aliejų
ir pakepinkite. Česnakų laiškus nuplaukite ir susmulkinkite. Karštame
aliejuje paskrudinkite imbiero šaknies tarkius ir česnakų laiškų
gabalėlius.

Kai viskas suminkštės, išimkite
ant servetėlės, kad susigertų riebalai. Į dubenį įmuškite kiaušinius,
įberkite juodųjų pipirų ir druskos. Išplakite iki vientisos masės. Į ją
sukrėskite paskrudintus imbierus su česnakais ir gerai išmaišykite.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir samčiu
pilkite kiaušinių masę taip, kaip ir kepdama lietinius. Kiekvieną blyną
kepkite 2 minutes, tada išverskite iš keptuvės ir iš karto suvyniokite.
Laikykite šiltai. Paruoškite padažą. Į dubenį supilkite pikantišką
kinišką padažą, švelnų sojų padažą, baltąjį vyną ir išmaišykite. Šiltus
lietinius apibarstykite kepintomis imbiero juostelėmis ir patiekite su
padažu.

Lietiniai su aguonomis ir medumi

Lietiniams:
1/4 kg miltų; 3 kiaušiniai; 2 1/2 šaukšto pieno; 25 g sviesto; 1 1/2
šaukšto cukraus.
Įdarui: 2 stiklinės maltų aguonų; 3/4 stiklinės maltų migdolų; 1/2
stiklinės medaus; stiklinė pieno; 80 g sviesto; 3/4 stiklinės vanilinio
cukraus.
Užpilui: 1/4 kg grietinėlės; 2 kiaušiniai.

Imkitės
tešlos. Sumaišykite persijotus miltus, išplaktus kiaušinius, ištirpintą
sviestą ir cukrų. Tada pamažu pilkite pieną ir išsukite. Uždenkite ir
pusvalandį palaikykite. Tuo metu paruoškite įdarą. Į prikaistuvį
supilkite pieną, sudėkite medų ir sviestą, suberkite cukrų.
Pakaitinkite iki užvirimo. Sukrėskite aguonas, migdolus, išmaišykite ir
virkite dar 5 minutes, kol sutirštės. Šiek tiek atvėsinkite. Užpilui
išplakite grietinėlę su kiaušiniais. Iškepkite lietinius, juos
įdarykite ir susukite.

Tuomet perpjaukite
pusiau, sukraukite į kepimo formelę ir užpilkite grietinėlės ir
kiaušinių plakiniu. Pašaukite į 180oC orkaitę ir kepkite pusvalandį.
Iškepusius galite supjaustyti kaip pyragą.

Lietinių pyragas


pradžių paruoškite vieną ar kelis pasirinktus įdarus. Tuomet iškepkite
lietinius. Paskui pasirinktinai susluoksniuokite ir pagardinkite
pyragą. Pašaukite į orkaitę ar mikrobangų krosnelę ir iškepkite.

I.
Lietiniai

200 g miltų; 1/2 l pieno; 1 1/2 kiaušinio; 50 g sviesto; 15 g cukraus;
3 g druskos. Iš išvardytų produktų iškepkite kuo plonesnius lietinius.

II.
Kaip ruošti įdarą

Kad ir kurį įdarą pasirinktumėte, prieš dėdama jį tarp blynų, turite
iki galo paruošti - išvirti, iškepti ar ištroškinti. Įdaras turi būti
labai smulkiai supjaustytas arba sumaltas mėsmale ar virtuviniu
kombainu.

III.
Sluoksniavimas

Aptepti: 1/2 kiaušinio; 20 ml pieno; sviesto; 50 g džiūvėsėlių.
Negilios plokščios kepimo formos dugną ir kraštus ištepkite sviestu,
pabarstykite džiūvėsėliais ir apdėliokite blynais. Juos dėkite
apkepusia puse į vidų taip, kad kraštai užeitų vienas ant kito ir kad
blynai būtų išlindę virš kepimo formos kraštų. Atskirų blynelių
sujungimo vietas sutepkite kiaušinio su pienu plakiniu. Taip
pasiruošusi sluoksniuokite įdarą ir kitus blynus. Įdaro sluoksnis turi
būti maždaug 2 blynų storio. Padarykite 4-5 sluoksnius. Pyragą
sukraukite ne aukštesnį nei 10 cm. Viršutinį sluoksnį uždenkite blynais
ir aptepkite kiaušinio ir pieno plakiniu. Išlindusius blynus, kurie
buvo išdėlioti aplink kepimo formos sieneles, užlenkite.

IV.
Kiti paruošto pyrago gardinimo variantai

Pyrago viršų, prieš šaudama į orkaitę, galite aptepti ne tik su pienu
išplaktu kiaušiniu, bet ir, pavyzdžiui, su juodaisiais pipirais ir
druska išplaktu kiaušiniu ar su grietine išplaktu kiaušiniu, o viršų
apibarstyti džiūvėsėliais arba aptepti majonezu, o paskui apibarstyti
fermentinio sūrio tarkiais.

V.
Kepimas

Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite, kol blynai gražiai paruduos,
maždaug 10-15 minučių. Galite iškepti ir mikrobangų krosnelėje.

Mėsos įdaras

1/2
kg mėsos; 40 g svogūnų; 35 g taukų; 5 g miltų; maltų juodųjų pipirų;
druskos.
Mėsą nuplaukite, supjaustykite ir paskrudinkite taukuose. Tada įpilkite
vandens ir išvirkite. Svogūnus nulupkite, numazgokite ir susmulkinkite.
Jų gabalėlius taip pat pačirškinkite taukuose. Miltus sausai
pakepinkite iki šviesiai rudos spalvos ir suberkite į svogūnus.
Įpilkite mėsos sultinio ir troškinkite, kol suminkštės ir apskrus.
Išvirtą mėsą sumalkite. Į malinį sudėkite troškintus svogūnus,
paskaninkite juodaisiais pipirais, pasūdykite ir išmaišykite.

Kiaušinių
įdaras

5 kiaušiniai; 30 g sviesto; petražolių; druskos.
Kiaušinius kietai išvirkite pasūdytame vandenyje. Juos nulupkite,
supjaustykite, įdėkite sviesto, kapotų petražolių, druskos ir
išmaišykite.

Špinatų
įdaras

Šaldytų špinatų; morkų; svogūnų; sviesto; grietinės; druskos.
Morkas nuskuskite, svogūnus nulupkite. Daržoves nuplaukite. Morkas
sutarkuokite, svogūnus smulkiai supjaustykite. Į ištirpusį sviestą
suberkite morkų tarkius ir kepkite, kol suminkštės. Tada sudėkite
svogūnų gabalėlius ir kaitinkite, kol pagels. Paskui sukraukite
špinatus, apkepkite, paskaninkite grietine ir pasūdykite.

Rodyk draugams

Comments Komentavo 5 »


  • VIDEO






















  • ...



  • Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Nauji įrašai

  • Nauji komentarai

  • Twitter Updates